Skip to content
Warming UP
We are open SOON

Цветовите комбинации, които винаги си вървят

Кои цветови комбинации винаги си вървят?

by Ivan Pashov 14 Mar 2024

Разгедайте нашите любими 12 комбинации от цветове на тениската и мастило за идеи и вдъхновение при персонализирането на вашата тениска. 

 

Ако се чувствате объркани от избора на цвят на тениска и мастило за вашия следващ дизайн, не се тревожете - ние сме тук, за да ви помогнем!
С толкова много възможности за избор в нашия инструмент за проектиране, ние знаем, че в началото може да изглежда трудно да изберете цветова комбинация, която харесвате. С малко насоки от нашия дизайнерски екип ще можете да намерите перфектната цветова комбинация за нула време.

 

Бяло и червено

Тази цветова комбинация е перфектен избор, ако искате вашият дизайн да изглежда невероятен. Силният контраст между цветовете на мастилото и тениската подчертава всяка деликатна линия. Без значение дали използвате ярко цветно мастило върху бяла тениска или бяло мастило върху тьмна риза, резултатьт винаги е ясен. Например, дизайн на червено-бяла блуза. 

 

 

Latest Posts

Научи нещо ново

Научи нещо ново

В тази статия ще ви дадем няколко полезни съвета, които да вземете предвид, когато избирате своя комбинация продукт/техника за печат. Само защото...
View Details

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
Back In Stock Notification
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items